Gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch

Voor de Gemeente 's-Hertogenbosch verzorgen wij de conditiemetingen NEN2767 en voeren wij een gebouwveiligheidcheck uit. 

De gemeente ’s-Hertogenbosch beschikt over diverse soorten vastgoed. Monumentaal vastgoed, maatschappelijk vastgoed, sporthallen etc. ’s-Hertogenbosch heeft zo’n 154.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 91,80 km2.

Voor de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn wij gevraagd om jaarlijks het onderhoud voor een deel van de objecten in kaart te brengen. Dit doen we middels conditiemeting NEN2767, waarbij de resultaten worden verwerkt in systeem van de gemeente, namelijk Planon. Voor de gemeente is het hierdoor overzichtelijk en eenvoudig te zien welk object onderhoud behoeft. De rapportage is daarnaast de basis om onderhoudsbudget te reserveren voor de komende jaren.

Nu we toch deze objecten aan het inspecteren zijn, voeren we ook meteen een check uit op wet- en regelgeving en algemene gebouwveiligheid. Welke wet- en regelgeving eisen zijn noodzakelijk? Zijn deze eisen nu actueel en op orde? Zo nee, dan volgt hier een passend advies op. Door deze gebouwveiligheidscheck wordt inzichtelijk gemaakt wat er eventueel nog gemist wordt en zullen hier vervolgacties uit volgen.  

Andere projecten
VvE de Gele Hoeve
VvE de Gele Hoeve

Begeleiding renovatie serres VvE de Gele Hoeve

Lees verder

Gemeente Bernheze
Gemeente Bernheze

Technische adviesdiensten vastgoedbeheer

Lees verder

Dunea
Dunea

Renovatie Standpijp Dunea

Lees verder