A.S.R.

A.S.R.

A.S.R. beheert en investeert al meer dan 125 jaar in agrarische grond, woningen, winkels en kantoren voor institutionele investeerders. 

Voor A.S.R. hebben wij een nul-inventarisatie van de gebouwelementen uitgevoerd, waarbij er een inspectie heeft plaatsgevonden conform de NEN2767 conditiemeetmethodiek, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Vanuit de inventarisatie en conditiemeting zijn initiële meerjaren onderhoudsplannen opgesteld. Naast het opstellen van MJOP’s, zijn de gebreken met bijbehorende herstelmaatregelen en herstelkosten ingevoerd in O-prognose en separaat gerapporteerd in een gebrekenrapportage. Dit hebben wij voor diverse panden van A.S.R. gedaan, waaronder winkelcentra, winkelpanden, bovenwoningen van winkelpanden en kantoren.

A.S.R. wilde ook graag inzichtelijk hebben met welke maatregelen en mogelijke meerkosten er duurzaamheidsverbeteringen zijn op energiegebied. Tevens is dit op verzoek van A.S.R. vastgelegd in het MJOP, waardoor er een DMOP ontstond. Om dit inzichtelijk te krijgen, zijn de te nemen onderhoudsmaatregelen op de traditionele wijze bepaald, d.w.z. dat 1 op 1 vervangingen op duurzame wijze zijn bepaald. Er is dus gekeken naar duurzame maatregelen op energiegebied.

Jaarlijks voeren wij voor 1/3 van de objecten de inspecties uit en stellen we (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen op.

Doordat het project zowel installatietechnisch als bouwkundig betreft, komt de samenwerking tussen SafeConsult en Raderadvies goed tot zijn recht.

Andere projecten
Jacobshospice
Jacobshospice

Actualisatie MJOP

Lees verder

Fien Wonen
Fien Wonen

Voorbereiding- en begeleiding vegetatiedak

Lees verder

Boomkwekerij Ebben
Boomkwekerij Ebben

Uitvoeren van een EED-audit

Lees verder