Over Ons

Over Raderadvies

Raderadvies is een onafhankelijk inspectie- en adviesbureau, gespecialiseerd in duurzaam beheer en onderhoud van vastgoed. Wij zijn een multidisciplinair adviesbureau en richten ons op zowel bouwkundige als installatietechnische vraagstukken. Vanuit ons hoofdkantoor in Vught en onze vestiging in Zwolle werken wij landelijk aan uiteenlopende onderhoud- en beheervraagstukken. Het team van zo’n 35 servicegerichte en enthousiaste inspecteurs en adviseurs koppelen gedegen kennis aan de nodige prakijkervaring. Zij beschikken over erkende diploma’s en certificeringen binnen de disciplines bouwkunde en installatietechniek, zoals: RVB BOEI, NVDO, NVDO-BOEI, COMOG en diverse vakgerichte opleidingen. Daarnaast hebben wij specialistische kennis in huis op het gebied van monumenten, duurzaamheid, circulariteit, verf- en schildertechniek en brandveiligheid. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en zijn lid van de Normcommissie Conditiemeting bij de NEN. 

Missie

“Onze adviseurs zijn professionele, onafhankelijke en innovatieve vastgoedmanagers! We brengen de status van het vastgoed in beeld, leveren waardevolle informatie, data en advies en dragen bij aan duurzaam, veilig, goed onderhouden vastgoed, passend bij de organisatie, proces en budget!"

Visie

"Door een langdurige samenwerking met onze klanten, zijn onze vastgoedmanagers niet alleen “in control” op vastgoedonderhoud, veiligheid en duurzaamheid, maar brengen we als “ambassadeur” uw vastgoed, proces en organisatie naar “the next level” op het gebied van duurzaam vastgoed management door heel Nederland en daarbuiten."

Waarom kiezen voor ons?

  • Uitgebreide kennis onderhoudssoftware (MJOP en vastgoedbeheer) en software inrichting
  • Vertaling onderhoudsbeleid opdrachtgever als basis voor operationeel onderhoud en beheer
  • Een flexibele en maatwerkgerichte organisatie 
  • NEN 2767 en BOEI specialist
  • Gediplomeerd, gecertificeerd en ervaren personeel
  • Onafhankelijk en multidisciplinair
  • Servicegericht en persoonlijk contact