Over Ons

Wij zijn een onafhankelijk inspectie-en adviesbureau, gespecialiseerd in onderhoud en beheer van vastgoed. Wij zijn een multidisciplinair adviesbureau en richten ons op zowel bouwkundige als installatietechnische vraagstukken. Wij hebben onze activiteiten ondergebracht in 2 bedrijven.

Raderadvies B.V. verzorgt de bouwkundig gerelateerde werkzaamheden en biedt de onderstaande dienstverlening aan:

Safeconsult verzorgt de installatietechnisch gerelateerde werkzaamheden en biedt de onderstaande dienstverlening aan:

Wij zijn gevestigd in Vught en werken landelijk aan uiteenlopende onderhoud- en beheervraagstukken. Wij zijn met meer dan 25 medewerkers actief. Onze servicegerichte en enthousiaste inspecteurs en adviseurs koppelen gedegen kennis aan de nodige praktijkervaring. Zij beschikken over erkende diploma’s en certificeringen binnen de disciplines bouwkunde en installatietechniek, zoals: RVB BOEI, NVDO, NVDO-BOEI, COMOG en diverse vakgerichte opleidingen. Daarnaast hebben wij specialistische kennis in huis op het gebied van monumenten, duurzaamheid, verf- en schildertechniek en brandveiligheid. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO). 

Missie

“Als betrokken en onafhankelijk adviesbureau adviseren wij tal van organisaties over het onderhoud en beheer van hun vastgoed. Dit doen we op een objectieve en professionele manier, met transparantie en persoonlijk contact als onze kernwaarden.”

Visie

“Het multidisciplinaire, servicegerichte en enthousiaste team experts beantwoordt iedere vraag op het gebied van vastgoedonderhoud, vastgoedadvies en vastgoedbeheer.”

Waarom kiezen voor ons?

  • Uitgebreide kennis onderhoudssoftware (MJOP en vastgoedbeheer) en software inrichting
  • Vertaling onderhoudsbeleid opdrachtgever als basis voor operationeel onderhoud en beheer
  • Een flexibele en maatwerkgerichte organisatie 
  • NEN 2767 en BOEI specialist
  • Gediplomeerd, gecertificeerd en ervaren personeel
  • Onafhankelijk en multidisciplinair
  • Servicegericht en persoonlijk contact