Vacatures 3

Gemeente Bernheze

Voor de Gemeente Bernheze voeren wij diverse adviesdiensten t.b.v. vastgoedbeheer, zoals werkvoorbereiding, opstellen van bestekken, aanbestedingsbegeleiding maar ook opstellen van MJOP's. 

In 2020 hebben wij meegeschreven met de aanbesteding ‘technische adviesdiensten vastgoedbeheer’ van de Gemeente Bernheze. Dit werk is aan ons gegund en sindsdien ondersteunen we de gemeente met diverse projecten zoals de begeleiding van planmatig onderhoud. Zo ook de schilderwerkzaamheden aan de buitenzijde van het Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther. De school is gevestigd in een oud internaatgebouw met authentieke monumentale kenmerken en staat tegenover de abdij.

Na de werkvoorbereiding te hebben aanbesteed is het werk gegund aan Caspar de Haan onderhoud & renovatie. Samen met de projectleider hebben we twee weken geleden een startgesprek geïnitieerd waarin de projectkaders zijn doorgesproken. Daarnaast zijn we rondom het gebouw gelopen om samen eventuele bijzonderheden inzichtelijk te krijgen. Er zal in de zomervakantie geschilderd gaan worden, waardoor het bedrijfsproces (het geven van onderwijs) geen hinder zal ondervinden. Tijdens de schilderwerkzaamheden zullen we regelmatig toezicht houden op het geleverde werk, waarbij we o.a. bekijken of de beoogde kwaliteit naar wens is, de veiligheid wordt nageleefd, alles volgens planning verloopt etc. 

Andere projecten
Watertoren Dunea
Watertoren Dunea

Drone inspectie 37,8 meter hoge watertoren in Monster

Lees verder

Avans Hogeschool
Avans Hogeschool

Integraal advies voor Avans Hogeschool

Lees verder

SPCO Groene Hart
SPCO Groene Hart

Tijdelijke huisvesting R. de Jagerschool

Lees verder