BrabantWonen

Ties van Hoof, Adviseur Bedrijfsbureau BrabantWonen: “Met de resultaten van de drone inspectie weten we hoe daken er precies bij staan. Hiermee kunnen we een betere afweging maken voor de MJOB”.

Plooien, scheuren en blazen zijn gebreken die we veel terugzien bij platte daken. Deze gebreken wil je natuurlijk zo goed mogelijk in beeld hebben. Daarom hebben wij van een aantal complexen van BrabantWonen een inventarisatie gemaakt van de dakkapellen met de focus op de dakafwerking. Dit heeft Francois gedaan met behulp van onze drone. Door gebruik van onze drone tijdens deze opdracht, hebben we hoge kosten voor Brabant Wonen weten te voorkomen omdat er zo geen inzet van hoogwerkers en extra personeel nodig was. Het resultaat is een 100% inventarisatie en overzicht van de gebreken van de dakkapellen verwerkt in een rapportage.

Momenteel zijn wij in afrondende fase met het behalen van de “exploitatievergunning onbemand luchtvaartuig” zodat wij voortaan een vergunning hebben om ook de drone te kunnen inzetten bij opdrachtgevers die in een No-Fly zone zijn gelegen. Hierover volgt later meer.

Andere projecten
BrabantWonen
BrabantWonen

Drone inspectie dakafwerking

Lees verder

VvE de Gele Hoeve
VvE de Gele Hoeve

Begeleiding renovatie serres VvE de Gele Hoeve

Lees verder

Gemeente Bernheze
Gemeente Bernheze

Technische adviesdiensten vastgoedbeheer

Lees verder