Vacatures 3

VvE de Gele Hoeve

Henk Voerman: “Nu het serreproject nagenoeg is afgelopen wil ik bij deze mijn erkentelijkheid en dank betuigen voor de prettige samenwerking tussen Raderadvies en de VvE “de Gele Hoeve”, Rosmalen”.

Al jaren ondersteunen wij VvE de Gele Hoeve te Rosmalen met het opstellen van het MJOP en actualiseren van het MJOP. Eén van de activiteiten die door middel van het MJOP in beeld is gebracht, is de vervanging van de serres. Er waren diverse problemen met de serres, zoals lekkages. Dit jaar hebben wij de vervanging van de serres begeleid. De VvE heeft de offertes opgevraagd en samen met de VvE hebben we de offertes beoordeeld op o.a. marktconformiteit. Tijdens de plaatsing van de nieuwe serres hebben we toezicht gehouden. Al met al een leuke opdracht om de hoek en een tevreden opdrachtgever.

Henk Voerman, voorzitter VvE de Gele Hoeve: “Nu het serreproject nagenoeg is afgelopen wil ik bij deze mijn erkentelijkheid en dank betuigen voor de prettige samenwerking tussen Raderadvies en de VvE “de Gele Hoeve”, Rosmalen”.

Andere projecten
Watertoren Dunea
Watertoren Dunea

Drone inspectie 37,8 meter hoge watertoren in Monster

Lees verder

Avans Hogeschool
Avans Hogeschool

Integraal advies voor Avans Hogeschool

Lees verder

SPCO Groene Hart
SPCO Groene Hart

Tijdelijke huisvesting R. de Jagerschool

Lees verder