SPCO Groene Hart

Als onafhankelijk inspectie- en adviesbureau voeren wij niet alleen NEN 2767 inspecties uit, maar bieden wij ook begeleiding aan opdrachtgevers gedurende renovatie- en/of nieuwbouwprojecten. Zo ook voor R. de Jagerschool in Woerden (SPCO Groene Hart). 

Deze school krijgt een nieuw schoolgebouw op dezelfde locatie als waar de huidige school nu staat. Het duurt nog even voordat het nieuwe schoolgebouw er staat en dus is er een tijdelijke school gerealiseerd bij nabijgelegen Joekespad. De leraren en kinderen zullen gaan verhuizen en na de zomervakantie les krijgen vanuit deze tijdelijke locatie.

Vorig jaar zijn Sjoerd Santema en Iwan van Hal vanuit Raderadvies voor SPCO Groene Hart gestart met de planvorming voor het nieuwbouwtraject / tijdelijke huisvesting. Samen met de gemeente Woerden hebben ze alle processen en vergunningen doorlopen en heeft aannemer Jan Snel met alle onderaannemers in juli 2023 een fantastisch onderkomen gerealiseerd. Door een goede en fijne samenwerking met alle partijen is de basis gelegd om vanaf augustus het nieuwe schooljaar weer goed te beginnen!

Andere projecten
Avans Hogeschool
Avans Hogeschool

Integraal advies voor Avans Hogeschool

Lees verder

SPCO Groene Hart
SPCO Groene Hart

Tijdelijke huisvesting R. de Jagerschool

Lees verder