Diensten

Diensten Raderadvies

Bij Raderadvies helpen we je graag bij het duurzaam verbeteren van de kwaliteit van jouw vastgoed. Hierbij valt te denken aan inspecteren, adviseren, technisch beheer, trainingen, duurzaamheidsoplossingen en nog veel meer. Dit alles met betrekking tot bestaand vastgoed. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over specifieke diensten, staan we voor je klaar.

Neem dan contact met ons op!

Inspectie en advies

Inspectie
en advies

Goed en tijdig onderhoud is echt essentieel voor elk gebouw: achterstallig onderhoud leidt namelijk tot schade en gebreken met als gevolg daarvan steeds hogere kosten.

lees meer

Projectmanagement en beheer

Projectmanagement
en beheer

Om een optimaal rendement uit jouw vastgoedbezit te halen is een efficiënt gebouwbeheer onmisbaar. Raderadvies is de deskundige betrouwbare partner.

lees meer

Duurzaamheid en circulariteit

Duurzaamheid
en circulariteit

Je hebt de ambitie om jouw gebouw(en) te verduurzamen en energieverbruik te verminderen. Graag helpen wij je op weg.

lees meer

Strategie en beleid

Opleidingen en software

Voor het verkrijgen van inzicht in jouw vastgoed kan je gebruik maken van verschillende methodieken en daarvoor bestemde software. Wij kunnen je hierin opleiden of ondersteunen. 

lees meer

Gebouwveiligheid

Gebouwveiligheid

Vraag jij je als vastgoedbeheerder wel eens af wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de veiligheid in je gebouw? Wij kunnen je helpen op verschillende gebieden van veiligheid.

lees meer

Installatiebeheer

Installatiebeheer

Heb je wel voldoende inzicht in de werking en kwaliteit van jouw installaties? En vraag je je af hoe je deze het beste kunt onderhouden en beheren? Wij kunnen je hierbij ondersteunen. 

lees meer