Diensten

Onderstaand treft u onze diensten verdeelt over verschillende productgroepen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bepaalde diensten?

Neem dan contact met ons op!

Inspectie en advies

Inspectie
en advies

Goed en tijdig onderhoud is essentieel voor elk gebouw: achterstallig onderhoud leidt namelijk tot schade en gebreken en steeds hogere kosten.

lees meer

Projectmanagement en beheer

Projectmanagement
en beheer

U wilt het optimale rendement uit uw vastgoedbezit halen. Dan is een efficiënt gebouwbeheer onmisbaar. Wij zijn dé deskundige betrouwbare partner.

lees meer

Duurzaamheid en energie

Duurzaamheid
en energie

 U heeft de ambitie om uw gebouw(en) te verduurzamen en te besparen op het verbruik van energie. Wij helpen u graag op weg.

lees meer

Strategie en beleid

Strategie en beleid

U heeft diverse vastgoedobjecten binnen uw portefeuille. Vaak betreft dit een zeer divers gebouwbestand en zijn er verschillende exploitatievisies over het vastgoed.

lees meer

Gebouwveiligheid

Gebouwveiligheid

Vraagt u zich als vastgoedbeheerder wel eens af wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de veiligheid in uw gebouw? Wij kunnen u helpen op verschillende gebieden van veiligheid.

lees meer

Installatiebeheer

Installatiebeheer

Heeft u voldoende inzicht in de werking en kwaliteit van uw installaties? En hoe kunt u deze nu het beste onderhouden en beheren? Wij kunnen u hierbij ondersteunen. 

lees meer


Deelname Beurs Corporatieplein 2018

Ook dit jaar nemen Raderadvies en Vastware weer opnieuw deel aan de beurs Corporatieplein! De beurs vindt plaats op donderdag 27 september in de Expo in houten. Thema dit jaar: Bedrijfsvoering van de toekomst! Corporatieplein is dé smeltkroes voor corporatieprofessionals werkzaam in de Business & It. 

Bezoek de stand van Raderadvies en Vastware, standnummer 22 en zie hoe onderhoudssoftware en onderhoudsadvies zorgen voor een optimaal vastgoedproces. 

U bent van harte welkom voor een kopje koffie en natuurlijke een bossche bol. Wellicht tot dan!