Diensten

Diensten Raderadvies

Raderadvies adviseert u in het duurzaam verbeteren van de kwaliteit van uw vastgoed. Hierbij valt te denken aan inspecteren, adviseren, technisch beheer, trainingen, duurzaamheid en nog veel meer. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bepaalde diensten?

Neem dan contact met ons op!

Inspectie en advies

Inspectie
en advies

Goed en tijdig onderhoud is essentieel voor elk gebouw: achterstallig onderhoud leidt namelijk tot schade en gebreken en steeds hogere kosten.

lees meer

Projectmanagement en beheer

Projectmanagement
en beheer

U wilt het optimale rendement uit uw vastgoedbezit halen. Dan is een efficiënt gebouwbeheer onmisbaar. Wij zijn dé deskundige betrouwbare partner.

lees meer

Duurzaamheid en circulariteit

Duurzaamheid
en circulariteit

U heeft de ambitie om uw gebouw(en) te verduurzamen en te besparen op het verbruik van energie. Wij helpen u graag op weg.

lees meer

Strategie en beleid

Strategie en beleid

U heeft diverse vastgoedobjecten binnen uw portefeuille. Vaak betreft dit een zeer divers gebouwbestand en zijn er verschillende exploitatievisies over het vastgoed.

lees meer

Gebouwveiligheid

Gebouwveiligheid

Vraagt u zich als vastgoedbeheerder wel eens af wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de veiligheid in uw gebouw? Wij kunnen u helpen op verschillende gebieden van veiligheid.

lees meer

Installatiebeheer

Installatiebeheer

Heeft u voldoende inzicht in de werking en kwaliteit van uw installaties? En hoe kunt u deze nu het beste onderhouden en beheren? Wij kunnen u hierbij ondersteunen. 

lees meer