PCBO Apeldoorn

PCBO Apeldoorn

Stichting PCBO Apeldoorn is een organisatie waarin 27 bassischolen in Apeldoorn samenwerken. Voor PCBO Apeldoorn hebben we de MJOB software inrichting en conditiemetingen NEN 2767 verzorgd. 

Vorig jaar hebben we meegeschreven met een onderhandse aanbesteding voor het opstellen van MJOP’s voor Stichting PCBO Apeldoorn en hebben dit met succes gewonnen. We zijn dan ook in oktober gestart met de inspecties NEN2767 van de scholen, waarbij alle disciplines zijn geïnspecteerd. Maar voordat we begonnen zijn met de inspecties, hebben we eerst de MJOP software ‘Vastware’ ingericht. We hebben een vertaling van het onderhoudsbeleid van PCBO Apeldoorn naar Vastware gemaakt. Welke onderhoudsgevoelige elementen leggen we vast? Welke onderhoudssoorten worden er gedefinieerd? Etc. Een vaste inrichting zorgt voor eenduidigheid en gelijkwaardigheid van rapportages per school.

Wist u dat wij u ook kunnen ondersteunen bij advies en inrichten van MJOP software? Wij zijn software onafhankelijk en werken met diverse softwarepakketten. Samen met u zullen we kijken wat voor u de meeste geschikte MJOP software is. Heeft u al een software pakket geselecteerd, maar dient u dit nog in te richten volgens uw onderhoudsbeleid? Ook daar kunnen wij u daarbij ondersteunen. Meer weten? Klik dan verder. 

Andere projecten
Jacobshospice
Jacobshospice

Actualisatie MJOP

Lees verder

Fien Wonen
Fien Wonen

Voorbereiding- en begeleiding vegetatiedak

Lees verder

Boomkwekerij Ebben
Boomkwekerij Ebben

Uitvoeren van een EED-audit

Lees verder