RVB BOEI inspecties

RVB BOEI inspecties

Wij beschikken over RVB BOEI gecertificeerde adviseurs en inspecteurs met kennis van disciplines (bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en transport). De RVB BOEI (voorheen RgdBOEI) inspectiemethode is ontwikkeld door het Rijksvastgoedbedrijf, met als doel alle vormen van gebouwinspecties te integreren tot één systeem. Dit brengt grote voordelen met zich mee voor eigenaren en gebruikers. Zo zorgen wij voor planmatig onderhoud dat de lasten drukt en de klachten beperkt. Daarnaast levert dit een veilige en gezonde werkomgeving op en krijgt u zelf een goed inzicht in het onderhoud van uw gebouw en installaties.

Alles-in-één-inspectie

BOEI staat voor: Brandveiligheid, Onderhoud (NEN 2767), Energie en Inzicht in wet- en regelgeving. Al deze facetten werden voorheen afzonderlijk van elkaar geïnspecteerd en gerapporteerd. De RVB BOEI systematiek zorgt voor meer inzicht in de samenhang van deze disciplines. Uiteindelijk ontstaat hiermee een integrale basis voor het beheer van uw gebouw. Zo krijgt u een compleet beeld van het onderhoud dat de komende jaren nodig is. Het is ook mogelijk om één of twee onderdelen van de BOEI uit te laten voeren. 

RVB BOEI inspecties

Al onze onze RVB BOEI gecertificeerde inspecteurs en adviseurs staan geregistreerd in het Sertum (Instituut Onderhoudskundigen Vastgoed).

MJOP NEN2767 inspecties Trainingsaanbod NEN2767 Software Nulmeting schilderwerk en verftechnisch advies