Brede Parkschool Vianen

Brede Parkschool Vianen

 

Nieuwbouw Brede Parkschool Vianen in opdracht van Stichting Trinamiek, Stichting Fluenta en Stichting kinderopvang Vianen. 

Voor de opdrachtgevers Stichting Trinamiek, Stichting Fluenta en Stichting Kinderopvang Vianen levert ook Raderadvies een bijdrage aan de nieuwbouw van Brede Parkschool Vianen. Het ontwerp van de school is van De Architectenwerkgroep Tilburg (DAT) en de uitvoering wordt verzorgd door de KlaassenGroep BV uit Arnhem. Ter ondersteuning van het projectmanagement door nul25, verzorgt Raderadvies de directievoering en het bouwtoezicht. Daarbij bewaken wij planning kwaliteit en budget tijdens de bouw van de school. De beton- en staalconstructie zitten in de afrondende fase en inmiddels worden de eerste houtskeletbouwwanden geplaatst. De bouw ligt op schema voor oplevering in december. Op naar weer een mooie nieuwe school!

Kan uw organisatie ook ondersteuning gebruiken bij renovatie, nieuwbouw of beheer? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij beoordelen ontwerpen en bestekken, begeleiden bouwwerkzaamheden en kunnen na oplevering ook het technisch beheer van uw pand verzorgen.

Andere projecten
Brede Parkschool Vianen
Brede Parkschool Vianen

Directievoering- en toezicht Brede Parkschool Vianen

Lees verder

Academisch Ziekenhuis Maastricht
Academisch Ziekenhuis Maastricht

Visiedocument inrichting planmatig onderhoud

Lees verder

Wonen Midden-Delfland
Wonen Midden-Delfland

Rapporteren dubbel glas en controle spouwmuurisolatie

Lees verder