Vacature uitgelicht - Ervaren NEN 2767 inspecteur

Ben jij een ervaren NEN 2767 inspecteur-adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? 

Groeien is inherent aan het karakter van Raderadvies. Sinds 2 jaar zijn we ook in Zwolle aanwezig met een kantoor en zijn we voor deze locatie op zoek naar een nieuw radertje in ons team; een ervaren NEN 2767 inspecteur.

Naast het uitvoeren van inspecties, het opstellen en bespreken van de meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en het begeleiden van verschillende projecten, geef je ook advies op het gebied van duurzaamheid. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde.

Bij ons krijg je ruimte om te ondernemen. Je werkt vol trots aan duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving van vandaag en morgen. Is dit wat jij nodig hebt om iedere ochtend met een glimlach aan het werk te gaan? Bekijk dan snel onderstaande vacature of neem contact op met onze recruiter Jeroen Ensink op 06-83175464 of j.ensink@raderadvies.nl

Werkuren:40

Werkdagen:5

Je bent een vroege vogel dus het is nog donker als je op de zaak komt. Je pakt samen met collega’s een goede kop koffie en neemt plaats achter jouw bureau om de detailplanning te bekijken en bestudeert nog een tekening voor de correcte maatvoering die je nodig hebt. Vandaag staat er een conditiemeting van enkele woningen van een woningcorporatie in de buurt op de planning.

Nadat je bepaald hebt welke clusters je gaat inspecteren stap je in jouw auto en rijdt naar de betreffende wijk. Met de tablet in de hand inspecteer je de woningen en documenteer je jouw bevindingen door middel van het maken van (detail)foto’s. Omdat je ook een goed beeld wil hebben van een achtergevel bel je aan met de vraag of je de tuin mag betreden. Ja, het mag en je krijgt tevens een kop koffie aangeboden. Je stelt ook nog enkele gerichte vragen aan de bewoner over het reeds eerder uitgevoerde onderhoud en nadat de koffie op is vervolg je jouw pad naar een volgend cluster.

De 10.000 stappen haal je vervolgens makkelijk als je langs alle woningen loopt en de elementen bestudeerd. Nadat je klaar bent stap je weer in de auto. Je zet jouw persoonlijke Spotify playlist aan en met een glimlach rij je terug naar kantoor. Eenmaal op kantoor ben je net op tijd om nog aan te sluiten voor de lunch. Je vertelt over alle bevindingen en de leuke gesprekken die je met de bewoners hebt gehad. Na de lunch werk je alles uit verwacht je daar de volgende dag ook nog bezig te zijn. Je weet dat er daarna een andere opdracht op je wacht. Het inspecteren van een oud klooster en daar kijk je al naar uit!

We zullen ons eerst even voorstellen:
Raderadvies, opgericht door Radboud en Derk, is uitgegroeid tot een landelijk adviesbureau gericht op vastgoedmanagement in de breedste zin van het woord. Het team bestaat uit circa 40 personen en naast de hoofdvestiging in Vught hebben we ook een kantoor in Zwolle. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, schoolbesturen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheid en commerciële sector.

Wie zoeken wij?

Voor zowel de vestigingen in Vught en Zwolle zijn we op zoek naar een nieuwe collega; een ervaren bouwkundig inspecteur met ervaring met NEN 2767. Je bent iemand die zelfstandig kan werken, maar ook goed in teamverband kan werken. Een kleine greep uit de taken:

  • Het uitvoeren van inventarisaties en bouwkundige inspecties, van eenvoudig en klein tot gecompliceerd en specialistisch / groot in alle marktsegmenten.
  • Het opstellen van adviezen en MJOB's volgens met de opdrachtgever overeengekomen uitgangspunten, zulks in overeenstemming met de offerte(s) en conform door de projectleider verschafte projectinformatie.
  • Het verwerken van inventarisatie- en bouwkundige inspectiegegevens.
  • Het bijhouden en vergroten van de kennis met betrekking tot bouw- en onderhoudsmaterialen en -kosten.
  • Het signaleren van bijzonderheden, bijvoorbeeld meer-/minderwerk op het project, en voeren van intern overleg daarover met de projectleider.
  • Het in nauwe samenspraak met de adviseur en binnen de uitgangspunten van de opdracht nemen van initiatieven teneinde het project zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
  • Het uitoefenen van de projectleidersrol bij kleine, minder gecompliceerde projecten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een dynamische organisatie met een informele cultuur; we lunchen samen, organiseren door het jaar heen diverse activiteiten zoals (kerst)borrels, excursies, barbecues en personeelsuitjes en we hebben onze eigen pooltafel. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons personeel, daarom stimuleren wij het vergroten van je kennis door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen. Verder bieden wij een uitstekend marktconform salaris, met daarbij een laptop. Ook hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheid en pensioenregeling.

Salarisrange (op basis van fulltime dienstverband)

€2867,- tot €4030,-, uiteraard afhankelijk van opleiding en werkervaring