Vacatures 3

Raderadvies Zwolle zet volgende stap

Het is altijd een mooi moment als alles is afgewikkeld en het zo ver is dat de sleutels overhandigd kunnen worden. Het is dan ook een fijn gevoel om de sleutels van ons nieuwe onderkomen in handen te krijgen. Dinsdag 3 januari ontvingen Derk Righart (Technisch Directeur) en Mark Kleine (Vestigingsmanager Zwolle) de sleutels van onze nieuwe stek aan de Dokter van Wiechenweg 2 in Zwolle.

Het is een logisch vervolg in de ontwikkeling van Raderadvies Zwolle. Per februari zullen wij definitief verhuizen. De komende maand zal gebruikt worden om de laatste puntjes op de i te zetten en om de voor ons kenmerkende Raderadvies huisstijl door te voeren waarbij in- en ontspanning samengaan.

Onze nieuwe stek geeft ons ook de mogelijkheid om ons cursusaanbod te intensiveren. Het uitgebreide cursusprogramma is voor bedrijfsvoerders, inkopers, beleidsmanagers, opzichters en andere geïnteresseerden. Alles op het gebied van de theorie en praktijk die er bij het beheer en onderhoud van gebouwen komt kijken. Heb je interesse in hoe ons nieuwe onderkomen eruit gaat zien en of wil je weten of ons cursusaanbod aansluit aan jouw behoefte? Hou onze website dan goed in de gaten!