Contractmanagement

Contractmanagement heeft als doel om duidelijk inzicht te krijgen in het aantal lopende onderhoud of service contracten en hoe deze kwalitatief en/of financieel geoptimaliseerd kunnen worden.

Na een quick scan door onze contractbeheerder, wordt er bepaald welke contracten transparanter moeten worden, hoe er beter gemeten en gecontroleerd kan worden en hoe er besparing kan plaatsvinden door inkoop- of schaalvoordeel te behalen op contracten.

Contractmanagement omvat onder andere de onderhandeling van voorwaarden en bepalingen van contracten en het waarborgen van naleving van de (algemene) voorwaarden. Bij contractmanagement is het van belang dat de overeengekomen doelstellingen zijn vastgesteld tussen opdrachtgever en adviesbureau. De doelstellingen dragen bij aan een continue kwaliteitsverbetering, maar zorgen ook voor adequate oplossing van afwijkingen in de uitvoering van de dienstverlening.

Van aanbesteding tot en met contract

Raderadvies biedt u ondersteuning bij de volledige contracteringsprocedure. Met onze ervaring op het gebied van het begeleiden van aanbestedingsprocedures kunnen wij u gedurende het volledige traject - van aanbesteding tot contract (inclusief implementatie) – bijstaan.

Nieuws

Vacatures
Vanwege de sterk groeiende orderportefeuille zoeken wij collega's die ons enthousiaste team willen komen versterken.

Lees verder

Projecten

Projecten van Raderadvies.
Hier vindt u een selectie van onze uitgevoerde projecten.

Lees verder

Contact

Raderadvies
Tel.  073 - 544 20 00
info@raderadvies.nl

Lees verder

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Raderadvies.
Hier vindt u een selectie van opdrachtgevers van Raderadvies.

Lees verder