Technisch Adviseur NEN2767/BOEI

Technisch (junior) Adviseur NEN2767/BOEI (32-40 uur)

Wil jij een uitdagende baan en werk je het liefst samen met mensen van wie je veel kunt leren? Wil jij graag samen met enthousiaste collega’s de bouw- en installatietechnische kennis binnen Raderadvies verder ontwikkelen? Wil jij je zelf verder verdiepen op het gebied van duurzaamheid en gebouwveiligheid? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met ruime praktijkkennis van bestaande gebouwen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het adviseren en begeleiden van onze opdrachtgevers op diverse gebieden in het beheer en onderhoud van gebouwen.

De werkzaamheden bestaan uit het inzichtelijk maken van de staat van het vastgoed middels een inspectie conform de NEN 2767 of RVB-BOEI, deze inspectie verwerk je in een vastgoedbeheer softwarepakket. Je adviseert de opdrachtgever over de resultaten en, indien nodig, verzorg je een training om de opdrachtgever wegwijs te maken in de gebruikte onderhoudssystematiek.

Voor sommige opdrachtgevers verzorgen wij ook het vervolgtraject. We stellen een jaarbegroting op en we gaan deze activiteiten aanbesteden in de markt. Nadat we op basis van met de opdrachtgever afgestemde uitgangspunten een uitvoerende partij hebben geselecteerd, zorgen we ervoor dat de uitvoering van het onderhoud conform de uitgangspunten en naar wens wordt uitgevoerd. We bewaken de kwaliteit van de werkzaamheden en signaleren eventuele problemen en tekortkomingen vroegtijdig.

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, je hebt veelvuldig contact met de betrokken partijen en draagt er zorg voor dat er een duidelijke projectcommunicatie is.

Daarnaast heb je een goede, aantoonbare kennis over materialen en hun verouderingsgedrag, bouwkundige details en regelgeving rondom vastgoed. Bij voorkeur kun je dit aantonen middels een registratie in het Sertum register.

Functieomschrijving

 • Het inventariseren en inspecteren van gebouwen conform de NEN 2767 en RVB-BOEI systematiek;
 • Het verwerken van de inspectiegegevens en opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen (MJOB) in de diverse softwarepakketten;
 • Het opzetten en actualiseren van MJOB’s op basis van beleidsuitgangspunten;
 • Het verzorgen van presentaties en trainingen op het gebied van onderhoudsmanagement;
 • Het adviseren en begeleiden van onze opdrachtgevers in het optimaliseren van beheer en onderhoud van hun vastgoed;
 • Het voorbereiden en begeleiden van uit te voeren werkzaamheden, zoals planmatig onderhoud, groot onderhoud, renovatie en verbouwingen;
 • Het begeleiden, instrueren, aansturen en motiveren van (junior)inspecteurs;
 • Het vervullen van de rol van projectleider bij de diverse projecten;
 • Een bijdrage leveren in de prijsvorming t.b.v. de offertes aan onze opdrachtgevers;
 • Het opstellen van voorcalculaties en detailplanningen t.b.v. de projecten;
 • Het voeren van overleg met opdrachtgevers inzake voortgang projecten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een klantgerichte instelling, interesse in en passie voor het vakgebied en sterk in kennisoverdracht. Je moet gevoel hebben voor kansen in de markt en het enthousiasme hebben om met je collega’s de organisatie verder uit te breiden.

Hiervoor zoeken wij iemand met het volgende profiel:

 • Je hebt een relevante afgeronde bouwkundige MBO+ (niveau 4) of HBO opleiding;
 • Je bent een gecertificeerd Inspecteur Conditiemeting NEN 2767;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een BOEI certificaat inspecteur en/of adviseur;
 • Je kunt bij voorkeur werken met diverse softwarepakketten zoals Homerun, Vastware, O-Prognose, PCA;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante aantoonbare werkervaring;
 • Je bent iemand die zelfstandig kan werken, maar, wanneer de opdracht daarom vraagt, ook goed in teamverband kan werken. Verder kun je goed je eigen werk plannen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je standplaats kan Vught of Zwolle zijn.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een dynamische organisatie met een informele cultuur; we lunchen samen, organiseren door het jaar heen diverse activiteiten zoals (kerst)borrels, excursies, barbecues en personeelsuitjes en we hebben onze eigen pooltafel. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons personeel, daarom stimuleren wij het vergroten van je kennis door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen. Verder bieden wij een goed marktconform salaris, met daarbij een auto van de zaak, laptop en telefoon. Ook hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheid, pensioenregeling.

Over Raderadvies

Raderadvies is een multidisciplinair inspectie- en adviesbureau gericht op gebouwenonderhoud in de breedste zin van het woord en bestaat uit een team van ca. 25 personen. Wij ondersteunen organisaties met het inzichtelijk maken van de komende onderhoudskosten voor het beheer en onderhoud aan de diverse gebouwen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, schoolbesturen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheid en commerciële sector.

Solliciteren?

Ben jij die bevlogen en gemotiveerde collega die wij zoeken en wil je graag deel uitmaken van ons team? Wacht dan niet langer en stuur je cv met motivatie naar personeel@raderadvies.nl t.a.v. Martine Righart.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!