SafeConsult

Welkom op onze website!

De website bestaat uit twee bedrijven, namelijk SafeConsult en Raderadvies. Wij werken al jaren samen en zetten onze installatietechnische en bouwkundige expertise gecombineerd in, wanneer hier naar wordt gevraagd. Wij werken vanuit dezelfde vestiging in Vught en maken gebruik van elkaars kennis en expertise. Vandaar dat de website ook uit twee huisstijlkleuren bestaat. De diensten die SafeConsult betreffen, hebben de huisstijkleur ‘rood’. De diensten die Raderadvies betreffen, hebben de huisstijlkleur ‘blauw’. Een aantal diensten overlapt elkaar.

Toelichting samenwerking

Sinds begin juli 2015 hebben wij onze krachten gebundeld en opereren wij vanuit één vestiging in Vught. We spreken dan ook van ‘alle disciplines onder één dak’. Doordat de markt enerzijds steeds meer bouwkundige of installatietechnische specialisten vraagt, maar anderzijds ook naar een meer integrale aanpak van vastgoedonderhoud, vastgoedbeheer, wet- en regelgeving, brandveiligheid en duurzaamheid hebben wij de krachten gebundeld in een nauwere samenwerking. Samen hebben we projecten uitgevoerd voor de Gemeente ’s-Hertogenbosch, Gemeente Brielle, A.S.R., Nationale Nederlanden, CBRE en diverse andere projecten.

Wat hebben wij te bieden?

Door deze optimale samenwerking hebben we expertise in hus van alle vastgoed gebonden disciplines: bouwkunde, daken, schilderwerk, elektra, werktuigbouwkunde en trasport. Wij kunnen u optimaal adviseren en ondersteunen op het gebied van vastgoedonderhoud, vastgoedbeheer, wet- en regelgeving, (brand) veiligheid en duurzaamheid.