Installatie inspecteur

Installatie inspecteur

In verband met uitbreiding van onze dienstverleningen zijn we op zoek naar een junior (2-4 jaar) ervaren elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige inspecteur (fulltime, 40 uur).

Bedrijfsprofiel

SafeConsult is een multidisciplinair inspectie- en adviesbureau gericht op gebouwonderhoud in de breedste zin van het woord. Wij ondersteunen organisaties met het inzichtelijk maken van de komende onderhoudskosten voor het beheer en onderhoud aan de diverse gebouwen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, schoolbesturen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheden en commerciële sector. 

Werkzaamheden:

  • Het inventariseren, inspecteren van gebouwen conform de NEN 2767; 
  • Het verwerken van de inspectie gegevens en opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen;
  • Werken met diverse softwarepaketten zoals Homerun, Vastware, O-prognose etc.

Functie-eisen:

  • Een relevante afgeronde installatietechnische MBO+ (niveau 4) of HBO opleiding;
  • Gecertificeerd Inspecteur Conditiemeting NEN 2767 (NVDO) is een pré; 
  • Minimaal 2 jaar relevante aantoonbare werkervaring als installatie inspecteur;
  • Kennis van en ervaring met de NEN 2767.

Het aanbod

SafeConsult is een jonge dynamische organisatie met een informele maar wel gestructureerde cultuur. Binnen SafeConsult zijn er genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Kennis vergroten door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen wordt door SafeConsult dan ook gestimuleerd. Salariëring is marktconform met daarbij 30 vakantiedagen en overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

In eerste instantie wordt een contract aangeboden voor bepaalde tijd, echter het doel is om dit later om te zetten in een vaste aanstelling.

Reageren?

Stuur dan je sollicitatiebrief met daarin je motivatie en bijbehorende cv naar bdhoop@safeconsult.nl t.a.v. Bert de Hoop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!