Adviseur NEN 2767

Adviseur NEN 2767

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van onze dienstverleningen zijn we op zoek naar een ervaren bouwkundig adviseur (fulltime, 40 uur).

Bedrijfsprofiel

Raderadvies is een multidisciplinair inspectie- en adviesbureau gericht op gebouwonderhoud in de breedste zin van het woord. Wij ondersteunen organisaties met het inzichtelijk maken van de komende onderhoudskosten voor het beheer en onderhoud aan de diverse gebouwen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, schoolbesturen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheid en commerciële sector. 

Werkzaamheden

  • Het inventariseren, inspecteren van gebouwen conform de NEN 2767 en RgdBOEI systematiek;
  • Het verwerken van de inspectie gegevens en opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen;
  • Werken met diverse softwarepakketten zoals Homerun, Vastware, O-prognose, Planon etc.;
  • De rol van projectleider bij de diverse projecten.

Functie-eisen

  • Een relevante afgeronde bouwkundige MBO+ (niveau 4) of HBO opleiding;
  • Gecertificeerd Inspecteur Conditiemeting NEN 2767;
  • Minimaal 5 jaar relevante aantoonbare werkervaring;

Het aanbod

Raderadvies is een dynamische organisatie met een informele maar wel gestructureerde cultuur. Het team van Raderadvies bestaat uit ca. 25 enthousiaste personen. Binnen Raderadvies zijn er genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Kennis vergroten door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen wordt door Raderadvies dan ook gestimuleerd.

Salariëring is marktconform met daarbij 30 vakantiedagen, een auto van de zaak, laptop, telefoon en overige uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Stuur dan je sollicitatiebrief met daarin je motivatie en bijbehorende CV naar personeel@raderadvies.nl t.a.v. Martine Righart.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!