Opdrachtgevers

Utrecht, Stichting De Tussenvoorziening

Stichting De Tussenvoorziening biedt opvang, woon- en financiŽle begeleiding aan mensen die in een kwetsbare situatie verkeren. De begeleiding is gericht op verbetering van de woon- en leefsituatie en het voorkomen van een terugval.

Hilversum, Gemeente Hilversum

De gemeente Hilversum heeft ongeveer 89.000 inwoners en een oppervlakte van 46,19 km2. Hilversum huisvest veel landelijke omroepen en wordt ook wel aangeduid als mediastad.

IJsselstein, Stichting Trinamiek

Stichting Trinamiek is een veelkleurige groep van 25 scholen in IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Benschop, Cabauw, Vianen, Everdingen, Culemborg en Woerden. De stichting bestaat uit basisonderwijs en speciaal basisonderwijs met OPDC en praktijkonderwijs.

Udenhout, 't Heem

't Heem biedt thuiszorg, zorg in woon- en zorggebouwen en activiteiten aan senioren en verhuurt woningen in de dorpen Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel.

Woningbedrijf Velsen, IJmuiden

Woningbedrijf Velsen bezit 6.500 woningen in de zeven woonkernen: IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Velserbroek. Bij Woningbedrijf Velsen werken 75 mensen.

Vestia, Den Haag

Vestia is een grootstedelijke corporatie en verhuurt, verkoopt en beheert woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio's Rijnmond en Haaglanden. Vestia beschikt over bijna 60.000 verhuureenheden.

Stichting VO De Vechtstreek, Breukelen

Stichting VO De Vechtstreek is opgericht in 2010 en bestaat uit de scholen RSG Broklede en Rientjes Mavo. Beide scholen liggen in de gemeente Stichtse Vecht. Onderwijskundig wordt er tussen de scholen samengewerkt.

Goossens, Erp

Goossens is een familiebedrijf dat als sinds 1954 meubels ontwerpt en produceert. Goossens heeft twaalf vestigingen door heel Nederland en BelgiŽ. Er werken dagelijks 600 mensen en inmiddels werkt de 3e generatie van de familie al in de zaak.

GGZ Oost Brabant, Boekel

GGZ Oost Brabant biedt medisch specialistische zorg en hulp aan mensen met complexe psychiatrische aandoeningen. Hierbij biedt GGZ passende (tijdelijke) woon- of verblijfvormen. GGZ heeft over 12 locaties meerdere vormen van wonen.

Stichting Tabijn, Heemskerk

Stichting Tabijn beheerst diverse basisscholen, van rooms-katholiek tot algemeen bijzonder onderwijs. Tabijnscholen zijn scholen waar een innovatieve cultuur bestaat, waar het maximale uit de leerlingen wordt gehaald en waar wordt geleerd op hoog niveau.

Gemeente Hengelo

De gemeente Hengelo vormt samen met Beckum en Oele een gemeente van ruim 80.000 inwoners. De bevolking van Hengelo is de laatste 125 jaar flink gegroeid. Die groei is vooral te danken aan de industrialisatie.

Windesheim, Zwolle

Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek & ondernemen. Met ruim 20.500 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim ťťn van de grotere hbo-instellingen.

GVB, Diemen

GVB is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf en verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam. Het is de openbaar vervoerder van Amsterdam. GVB telt zoín 3.750 parttime en fulltime medewerkers.

Radboud Universiteit, Nijmegen

De Radboud Universiteit bestaat sinds 1923. Colleges waren er onder meer in rechten, theologie, filosofie en geneeskunde. Tegenwoordig is de Radboud Universiteit een brede, internationaal georiŽnteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit.

Blokker, Laren

Het Nederlandse familiebedrijf Blokker Holding is een internationaal detailhandels- en groothandelsconcern actief in de sectoren huishoud, speelgoed en wonen. Het concern is actief in 8 landen met circa 2.400 vestigingen en circa 22.000 medewerkers.

Woonkracht 10, Drechtsteden

Woonkracht 10 is een woningcorporatie actief in Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht & Zwijndrecht. Woonkracht 10 beheert ruim 11.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en ontwikkelt daarnaast nieuwe huur- en koopwoningen.

Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg is een stad met ruim 200.000 inwoners. In Tilburg vindt iedereen zijn draai. Er is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan en te winkelen.

ZOwonen, Sittard

ZOwonen verhuurt en verkoopt mooie en betaalbare woningen in de gemeenten Beek, Brunssum, Echt-Susteren, Onderbanken, Schinnen en Sittard-Geleen. Er zijn ruim 14.000 woningen in ons bestand met een ruime keuze aan woningtypen en huur- en koopprijzen.

Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf maakt deel uit van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Onze taak is het beheren en ontwikkelen van de grootste vastgoedportefeuille (7 miljoen m2) van Nederland.

Zorggroep Amsterdam

Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) biedt cliŽnten een uitgebreid aanbod op het gebied van verblijf, behandeling, verzorging en verpleging. Dit omvat ondermeer ergotherapie (ook bij u thuis), fysiotherapie, logopedie, revalidatie en geestelijke verzorging.

Gemeente Vught

Vught is een aantrekkelijke, groene woongemeente. Gelegen op een steenworpafstand van ís-Hertogenbosch, zijn alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. En tegelijkertijd ademt Vught de rustige en aangename sfeer uit van een dorp.

Gemeente 's- Hertogenbosch

De gezelligheid en het eigen, intieme karakter zijn de trots van 's-Hertogenbosch. Gemoedelijkheid, ambitie, warmte en 's-Hertogenbosch mag je ook in ťťn adem uitspreken. De stad staat bekend om haar indrukwekkende historische ambiance.

Primo, Schiedam

Dagelijks zetten wij ons samen met onze medewerkers, ouders en partners in voor een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving voor ieder kind.

Livio, Enschede

Met onze diensten en producten willen we toegevoegde waarde bieden op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. We zijn er niet alleen voor mensen die concreet behoefte hebben aan zorg, maar ook voor iedereen die werk wil maken van zijn of haar vitaliteit

Verbond van verzekeraars

​Het Verbond van Verzekeraars is een belangenvereniging van particuliere verzekeraars in Nederland. De leden van het Verbond vertegenwoordigen samen meer dan 95 procent van de verzekeringsmarkt.

Gemeente Zeist

Gemeente Zeist bestaat uit Zeist en de dorpen Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz. De verschillende woongebieden hebben een rijke historie met veel unieke monumenten en een unieke identiteit.

Spirit, Diemen

Stichting Spirit bundelt de krachten van 7 basisscholen in Diemen, Weesp, Muiderberg en Driemond.

Rijnlands Lyceum

De Stichting Het Rijnlands Lyceum is een onderwijsstichting voor voortgezet en basisonderwijs in de regio Den Haag en Leiden. De scholen verzorgen nationaal en internationaal onderwijs.

Nieuws

Subsidie energiebesparing VvE
Gaat u als VvE voor uw gebouw en appartementen maatregelen treffen voor energiebesparing?

Lees verder

Projecten

Projecten van Raderadvies.
Hier vindt u een selectie van onze uitgevoerde projecten.

Lees verder

Contact

Raderadvies
Tel.  073 - 544 20 00
info@raderadvies.nl

Lees verder

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Raderadvies.
Hier vindt u een selectie van opdrachtgevers van Raderadvies.

Lees verder