InspectDirect

InspectDirect

InspectDirect is een tablet module ten behoeve van keuringen en inspecties van bouwkundige, installatietechnische en infrastructurele objecten.

Met de tabletmodule kunt u gemakkelijk inspecteren en keuren. De module beschikt over gebruiksvriendelijke schermen, foto’s kunnen makkelijk gemaakt worden met de tablet en de GPS positie wordt meteen vastgelegd. Na afronding van de inspectie kan er direct gerapporteerd worden. Het rapport kan direct verstuurd worden via de mail vanaf de tablet, laptop of computer.

Met InspectDirect heeft u alle klantgegevens bij elkaar! Met de portal ‘Mijn InspectDirect’ worden alle gegevens van de klanten, projecten, inspecteurs, inspecties en de rechten beheerd. Met InspectDirect is het ook mogelijk uw eigen inspectiemethodiek te gebruiken.

InspectDirect werkt met een cloud oplossing. Alle data staat in the cloud en werkt overal waar internetverbinding is. Er is geen software of app-installatie nodig, alleen een (gratis) browser.

De RgdBOEI of NDVO-BOEI gecertificeerde inspecteurs van Raderadvies hebben uitgebreide ervaring met het inspecteren en inrichten van InspectDirect. Hierbij ondersteunen wij u uiteraard graag!

Voor meer informatie, verwijzen we u door naar InspectDirect