IBIS-MAIN

IBIS-MAIN

Met IBIS-MAIN kunt u eenvoudig de onderhoudsstatus inventariseren m.b.v. conditiemetingen NEN 2767, maar ook scenario- analyses en daaraan gerelateerde kapitalisatieberekeningen uitvoeren. Daarnaast kunnen er makkelijk uitgebreide managementrapportages en presentaties gegenereerd worden vanuit IBIS-MAIN.

De meerjaren onderhoudssoftware IBSI-MAIN neemt veel routinematig rekenwerk uit handen door de uitgebreide functionaliteiten. Hierdoor kunnen eenvoudig MJOP’s opgesteld, geanalyseerd en bijgestuurd worden. Het doel is de juiste balans te vinden tussen uw beheers strategie voor de objecten en de dynamiek van snelle economische en maatschappelijke ontwikkelingen.

IBIS-MAIN helpt bij het op consistente wijze registreren van de onderhoudsgegevens van de vastgoedobjecten t.b.v. het begrotingsproces. Het onderhoudsprogramma beschikt ook nog over optionele modules waarbij alternatieve scenario- of kapitalisatie analyses kunnen worden doorgerekend en vergeleken.
Onze RgdBOEI of NVDO-BOEI gecertificeerde inspecteurs hebben uitgebreide ervaring met het inspecteren en inrichten van IBIS-MAIN. Hierbij ondersteunen wij u uiteraard graag!